DR. OHHIRA
Dr.OHHIRA® formulių kūrėjas - žymus Japonijos mokslininkas, mikrobiologas, Dr. Iichiroh Ohhira - didžiąją dalį savo gyvenimo paskyręs rūgščiųjų pieno bakterijų studijoms ir produktų su jomis kūrimui.
Dr.Ohhira yra daugiau kaip 20 mokslinių straipsnių apie pieno rūgšties bakterijas autorius ar bendraautoris. Pagrindinės jo mokslinių tyrimų sritys yra:
- Nealergizuojančių maisto produktų, kuriuose naudojamos pieno rūgšties bakterijos ir kiti naudingi mikroorganizmai, moksliniai tyrimai ir kūrimas.
- Ekologinės žemdirbystės ir vaisių auginimo nenaudojant cheminių medžiagų skatinimas, įskaitant nuolatinių su auginimu susijusių problemų prevenciją naudojant pieno rūgšties bakterijas ir kitus naudingus mikroorganizmus.
- Golfo laukų, kuriuose nenaudojamos cheminės medžiagos, moksliniai tyrimai, analizuojantys pieno rūgšties bakterijų ir kitų naudingų mikroorganizmų naudingą poveikį.

Dr.Ohhira yra garbingas Niujorko mokslų akademijos, Japonijos bakteriologijos draugijos, Japonijos sveiko maisto ir mitybos asociacijos, Japonijos gėrimų gamintojų draugijos, Japonijos maisto mokslų ir technologijos draugijos, Japonijos maisto mikrobiologijos draugijos, Japonijos biologijos mokslų, biotechnologijos ir agrochemijos draugijos, Japonijos pienininkystės mokslų asociacijos, Japonijos dirvožemio mokslų ir augalų mitybos draugijos, Japonijos pieno rūgšties bakterijų draugijos, Japonijos veterinarijos mokslų draugijos, Japonijos virusologijos draugijos bei Priešbakterinių ir priešgrybelinių preparatų draugijos narys.
Iki pat savo staigios mirties 2016 metų kovo 1 d. Dr.Ohhira skaitė paskaitas Japonijos, Korėjos ir Malaizijos universitetuose, konsultuodavo įvairias Kinijos valstybines institucijas. 2004 m. buvo apdovanotas prestižiniu Gusi apdovanojimu.
Šiandien Dr.Ohhira mokslinę veiklą ir naujų produktų kūrimą kompanijoje tęsia jo įpėdinis mikrobiologijos mokslų daktaras Muneaki Takahata.